Masaže

Glavni učinek masaže je izboljšana prekrvavitev ter boljša oskrbljenost z limfo, kar je osnova za izboljšanje presnove.

Na voljo so naslednje masaže:

 

Terapevtska masaža

Terapevtska masaža je edinstvena masaža, ki se lahko izvaja pri vseh lažjih ter težjih problemih in poškodbah telesa. Pomaga pri starih poškodbah hrbtenice, posedanju vretenc, herniji diska, problematičnih degenerativnih stanjih, išijasu, lumbago, astmi, pri težavah v ramenskem obroču, vratu, nepravilni drži, teniškem in golf komolcu, karpalnem sindromu….

Terapevtska masaža na določenem delu telesa lahko lažje težave na tem delu telesa, najpogosteje na hrbtu (vozli in bolečine zaradi statičnih položajev, usek oz. “heksenšus”) odpravi ali občutno zmanjša že po eni do petih masažah. Kronične težave, ki nastanejo predvsem zaradi degenerativnih sprememb ali poškodb v preteklosti, pa redna terapevtska masaža uspešno lajša.

Izvajanje se odsvetuje pri močni osteoporozi, svežih poškodbah in pri vnetnih stanjih.

Pri izvajanju terapij se na telo gleda celostno. Velikokrat se zgodi, da se vzrok za bolečine v enem delu telesa skriva nekje drugje. Zato na prvem obisku naredimo posvet, ki zajema kratko analizo telesa in bolezenskih stanj, nato se svetuje plan nadaljnjega poteka terapij.

terapevtska masaza atelje satin

Klasična masaža telesa

Klasična masaža telesa ne vpliva samo na izboljšanje toka krvi in limfe, ampak posredno zelo ugodno vpliva na živčevje, predvsem na vegetativni živčni sistem. Deluje tudi na presnovo, kar se kaže v boljši prebavi in izločanju prekomerne vode iz telesa.

Glavni učinek masaže je izboljšana prekrvavitev ter boljša oskrbljenost z limfo, kar je osnova za izboljšanje presnove.

Sprostitvena masaža hrbta

Sprostitvena masaža hrbta (trajanje 30 min)

Anticelulitna masaža

Anticelulitno masažo izvajamo na problematičnih delih telesa s posebnim anticelulitnim oljem, ki kožo dobro prekrvavi in vzpodbudi limfni obtok. Pomaga pri razgradnji maščob ter pospešuje odvajanje strupov iz telesa. Za optimalni učinek priporočamo vsaj 10 ponovitev, ki se lahko izvajajo 2 do 3 krat tedensko. Rezultat je bolj elastična in napeta koža. Trajanje od 20 do 40 min.

Negovalna masaža obraza, vratu in dekolteja

Kožo nahranimo, obogatimo ter ji povrnemo ravnovesje, mehkobo, svežino in mladosten sijaj. Primerno za vse tipe kože. Trajanje 20 min.

Naročanje

Za masaže se je potrebno predhodno naročiti na +386 40 612 858 ali preko e-pošte: satin@atelje.si

KONTAKT