Japonski cosmo lifting obraza

by Lone Sorensen – Sorensensistem™

Je najnaprednejša 100 odstotno naravna metoda pomlajevanja.

Gre za inovativen tretma, ki temelji na japonski lepotilni tehniki in ima tako fizični kot psihični učinek. Kožo obraza pomladi v nekaj terapijah, da obraz postane svež in sijoč, celotno telo pa se napolni z energijo.

Gre za nevro-senzoričen terapevtski postopek. Kaj to pomeni?

Z metodo izvajanja japonskega cosmo liftinga delujemo neposredno na centralni živčni sistem in s tem stranki omogočimo, da se sprosti in jo prevzamejo prijetni občutki. S stimulacijo živčevja, akupunkturnih točk in refleksnih con na obrazu, uravnovešamo delovanje hormonalnega sistema in pospešimo proizvodnjo kolagena. Tako dosežemo optimalni mišični tonus.

Postopek je neinvaziven. Kako se ga izvaja?

Japonski cosmo lifting izvajamo izključno ročno, brez uporabe katerega koli aparata. Pri delu uporabljamo biološko pridelane izdelke. Osnova je 100 odstotno šipkovo olje iz Andov.

Kako in na kaj deluje lifting?

Z japonskim cosmo liftingom obraz oblikujemo tako, da:

  • dvignemo obrazno tkivo
  • obraz je videti svež in sijoč
  • obrazne mišice se učvrstijo
  • gube pa so manj izrazite
  • blagodejno delujemo na zdravje kože in na telesne težave

Tako je japoski cosmo lifting odlična alternativa kirurškim posegom za pomlajevanje obraza, saj zagotavlja primerljivo trajne in kakovostne rezultate brez stranskih učinkov.

Koliko terapij je potrebno za dosego vidnega učinka?

Učinek liftinga je viden že po prvi terapiji, saj je koža takoj videti sveža in sijoča, da dosežemo trajnostni učinek, pa je potrebnih več zaporednih terapij. Najboljši rezultat dosežemo z 12 zaporednimi terapijami, ki jih izvedemo 3x tedensko. Učinek trajnosti je primerljiv z botoksom, saj je postopek priporočljivo ponoviti čez 6 mesecev. Prednost japonskega liftinga pa je, da nima nikakršnih škodljivih stranskih učinkov. Le pozitivne učinke lahko omenimo in ti so odlično počutje, pomlajena koža in sijoč izgled.

So poleg liftinga pri tretmaju še kakšni drugi pozitivni učinki?

Japonskim cosmo liftingom Sorensensistem™ sprostimo notranje napetosti, posledica je dobro počutje, ki traja še nekaj časa po terapiji.

Ali je japonski cosmo lifting primeren tudi za mlajše ljudi, ki še nimajo opaznih gub?

Metoda je primerna za ženske in moške vseh starosti. Pri mlajših ljudeh se izkaže kot odlična preventiva proti nastanku drobnih gubic in izgubi kolagena. Koža ostane s terapijami napeta in zdrava. Pri zrelejši koži pa japonski cosmo lifting zmanjša učinke obraznega staranja, kot so drobne gubice in starostne pege. Metodo uspešno uporabljamo kot del rehabilitacije, ko so poškodovani živci in mišice obraza. Tako lahko občutno izboljšamo stanje mišic po obrazni paralizi.